olejek różany - właściwości olejku z płatków róż - karnawalblogowykobiet.pl

Olejek różany – jakie są właściwości i zastosowania olejku z płatków róż?

Olejki roślinne coraz bardziej podbijają nasze serca, zmysły oraz przemysł kosmetyczny. Jednak niektóre z nich znane są już od bardzo długiego czasu. Do jednego rodzaju tego typu specyfików należy olejek różany, który znany był nawet naszym prababciom.

Cenne składniki znajdujące się w olejku z płatków róż od wielu lat doceniają znane na całym świecie marki kosmetyczne i chętnie wykorzystują go w produkowanych przez siebie kosmetykach.

Dlaczego olejek różany jest tak wyjątkowy i cenny?

Przekonajcie się o tym sami i przeczytajcie w naszym tekście o właściwościach i zastosowaniach olejku różanego oraz jego cudownym wpływie na stan naszej skóry, włosów i paznokci. Czytaj więcej